Hlavní obsah
Článek

Leoši Marešovi (47) se podařil opravdu husarský kousek. Před svými přáteli, rodinou a bulvárním světem se mu povedlo ututlat, s kým vyrazí o tomto víkendu na festival do Cannes.

Jako první vás Super.cz informoval, že moderátor na Azurové pobřeží vezme svoji maminku Lenku. Všichni ale předpokládali, že nejlépe placený český moderátor hodlá na legendárním schodišti před festivalovým palácem odprezentovat svou novou lásku. A podle našich ověřených informací o tom byla přesvědčená i Leošova on/off partnerka Petra Faltýnová (45).

A jelikož je Petra ženou činu, rozhodla se Leoše předběhnout. Obvolala své kontakty z francouzského podsvětí, sbalila kufry a na Azurové pobřeží odjela s jednodenním předstihem. Aby se ujistila, že se o její přítomnosti Mareš jistojistě dozví, zveřejnila prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram momentku s urostlým chlapíkem před legendárním hotelem Carlton. Na celé věci je asi nejvtipnější, že modelka hbitě zveřejnila snímek na internetu ve tři hodiny ráno.

„Petra si myslela, že se Leoš v Cannes pochlubí nějakou novou topmodelkou, a chtěla ho naštvat. Ale všechno je úplně jinak,” svěřil se nám zdroj blízký páru. Jedno je jisté, telenovela o Leošovi a Petře pokračuje a vypadá to, že tento seriál trumfne svými díly i nekonečný seriál Ulice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám