Hlavní obsah
Článek

Kateřina Průšová (40) měla konečně vzít na večírek svého partnera, s nímž už skoro dva roky žije. Nakonec se ale objevila s kamarádkou Pavlou Vrbovou. "My úplně zapomněly, že je ten hokej, takže pánové šli spolu a my holky si vystačíme," vysvětlovaly, ale stejně na párty francouzského šampaňského pokukovaly na velkoplošné obrazovky a pak společně připily našim hokejistům.

Protože se večírek odehrával ve venkovních prostorách a dámy se v lehkých šatech snažily dodržet zadaný dress code blue and white, trochu mrzly. Zvláště u Katky bylo jasné, že si pod svoje námořnicky pruhované šatičky nevzala podprsenku. "Čekala jsem, že to bude uvnitř. No, jsme ženský a tahle zima působí a dál bych to nějak nerozváděla," krčila rameny Kateřina.

Pavla, která už s modelingem sekla, nás zase překvapila svojí štíhlounkou postavou. Po dvou dětech vypadá skvěle. A tak by se ani Katka nemusela bát, že jí porod zničí postavu, a otěhotnět. "Já už určitě začnu a nebudu jen teta Káča a Pavliny holky budou mít kámošku nebo kamaráda do party," slíbila Průšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám