Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletý syn legendárního amerického basketbalisty Magica Johnsona (55) zhubl téměř čtvrt metráku. Urostlý Earvin Johnson, známý také jako E. J., proslul svým svérázným zženštilým vzezřením, stejně jako neustálým bojem s váhou, který až donedávna prohrával na celé čáře. Zeštíhlet se mu povedlo až poté, co se odhodlal jít ‚pod kudlu‘.

„Řekl bych, že jsem zhubl snad polovinu sebe,“ prozradil v rozhovoru s Wendy Williams. Zasloužila se o to operace žaludku zvaná tubulizace. Jedná se o zákrok, během nějž se zredukuje žaludek o 70 až 85 procent a zformuje se do tvaru trubice zhruba na velikost kelímku od jogurtu. Na rozdíl od klasické bandáže žaludku se navíc odstraní část orgánu, v níž se tvoří hormon hladu ghrelin. Dochází tak k ještě účinnějšímu a rychlejšímu váhovému úbytku.

Johnson junior je součástí americké zlaté mládeže a zároveň účinkuje v reality show Rich Kids of Beverly Hills. Už od čtrnácti se otevřeně hlásí k homosexualitě, což dává jasně najevo i svým odíváním. Zbožňuje totiž vše přiléhavé a sexy, jako je například kůže. Podle svých slov si ale potrpí hlavně na kabelky a kombinézy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám