Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Vysloužilá kalifornská modelka Jana Stoner si nejspíš popletla své partie a nechala si sedací oblast vylepšit implantáty, které byly určeny k výplni ňader. Výsledek ilegálního mexického zdravotnictví dopadl pochopitelně tragicky a obdivovatelka tvarů Kim Kardashian ze sebe udělala příšeru.

Jana Stoner chtěla mít zaoblený zadeček, ale výlet do Mexika se jí pořádně vymstil, stejně jako dalším Američankám, které se nechávají zkrášlovat amatérskými samozvanými lékaři. Tato nešťastnice může být ráda, že v její zadnici skončil prsní implantát, a ne třeba olej, což ve zdejších poměrech není žádnou vzácností.

Po operaci se Jana sice dočkala většího pozadí, ale záhy zjistila, že se výplň její zadnice nekontrolovatelně pohybuje, což se jí vůbec nelíbilo, a chtěla absolvovat „rekonstrukci“. Každý zkušený chirurg dal ale od její zdevastované zadnice ruce pryč a odmítal převzít odpovědnost za důsledky zfušované plastiky.

Naděje jí svitla až díky kontroverznímu televiznímu pořadu Botched, v němž specialisté řeší podobné případy. Lékaři jí během zákroku z pozadí vyjmuli silikonové implantáty odpovídající ňadrům velikosti čtyři, načež Jana pocítila obrovskou úlevu. Její zadní partie však budou po této zkušenosti hyzdit jizvy.

Reklama

Další články

Načítám