Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nad prapodivným úborem a ještě horším make-upem se u Miley Cyrus (31) už nemá smysl pozastavovat, a to ani v případě, že takhle vyrazí na narozeninovou oslavu vlastní matky. Ale to, co si momentálně pěstuje v podpaží, je opravdu na pováženou.

Toto místo nevidělo žiletku minimálně několik týdnů a zpěvačka se tím vůbec netají. Evidentně razí rádoby naturální trend, s nímž se před rokem vytasila i Madonna. Ta tehdy chtěla podpořit iniciativu Art For Freedom, která razí tvůrčí vyjadřování a svobodu projevu. Po krátké 'módní' vlně obarvování chloupků na nejrůznější odstíny už je ale tento hit na ústupu, a Miley tak přišla do podniku 1 Oak v New Yorku trochu s křížkem po funusu.

Bývalá přítelkyně Liama Hemswortha nebo Nicka Jonase se na 48. narozeniny maminky Tish Cyrus dostavila v dobré náladě. Nedávný rozchod s Patrickem Schwarzeneggerem ji nejspíš až tak nesebral.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám