Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Kynychová (56), nejznámější česká cvičitelka aerobiku a propagátorka zdravého životního stylu, se podruhé svěřila do rukou plastického chirurga. Poprvé to bylo v roce 2013, kdy si na jeho klinice nechala zvětšit a pozvednout prsa kvůli mladistvému dekoltu, a nyní se v těch samých rukách zbavila vrásek v obličeji.

„Vadí mi hlavně vrásky kolem očí. Moje pleť je suchá, takže náchylná k vráskám. Nepomáhá ani to, že se každé ráno sprchuji v ledové vodě. Vyzkoušela jsem řadu zázračných očních sér, olejíčků či krémů, a už nic nezabírá," vysvětlila.

"Když Madonna vyjela s kampaní svojí nové desky a tour, začala jsem ji více sledovat, protože je můj vzor, a všimla jsem si na neretušovaných fotkách z akcí, že máme stejný problém. A víte co? Ani ona nechce ve svém mladém týmu tanečníků vypadat jako babička," svěřila, kdo je jejím vzorem.

"Je mi jasné, že i ona se svěřuje do rukou odborníků, aby ve svém věku vypadala, jak vypadá. Tak proč ne já? Když někomu vadí faldík na břiše, nebo povolená stehna, tak mě vyhledá a spolu ten problém řešíme. A když mně vadí na obličeji něco, s čím se nesmířím a nechci smířit, tak jsou tady odborníci, kteří mi pomohou, jako je třeba pan doktor Kufa,“ říká Hanka.

Na kliniku se Hanka dostavila s úsměvem, avšak s malou obavou: „Bála jsem se bolesti, chystala se na mě přece jen jehla. Nakonec jsem o zákroku téměř vůbec nevěděla. Miniinvazivní zákroky se mi obecně líbí, není třeba žádného radikálního řezu, ten si díky těmto technikám můžeme velmi znatelně odsunout do pozdních let,” líčí Hanka své pocity.

„Na efekt si musím ještě pár dní počkat, vím, že musím být trpělivá a zítra ze mě dvacítka ještě nebude, za týden už ale jo,” řekla s nadsázkou poté, co si nechala vyplnit vrásky kyselinou hyaluronovou a aplikovat botulotoxin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám