Hlavní obsah
Článek

Herečka Petra Hřebíčková je v pokročilé fázi těhotenství, a tak jí v seriálu Svatby v Benátkách, kde ztvárňuje hlavní roli majitelky svatebního salonu Olgy Drozdové, musí všemožně maskovat těhotenské bříško.

A zatím se jim to celkem v pohodě daří. Kostymérky herečce podle toho vybírají volnější oblečení a kamera ji zabírá jen z určitých úhlů. Divák proto v žádném případě nepozná, že Hřebíčková čeká miminko. V dalších fázích seriálu už by ale ani šikovné maskérky nepomohly, a tak se tvůrci rozhodli k šalamounskému kroku. Otěhotní totiž i seriálová postava Olgy Drozdové. Herečka si viditelně oddechla, protože už ji neustálé maskování bříška celkem unavovalo.

„Konečně nebudu muset myslet na to, aby se mi nevyhrnulo tričko, nebo abych se ke kameře špatně nenatočila. Uleví se nejen mně, ale hlavně kostymérkám. Ty se mnou mají poslední měsíce dost práce, protože musí vymýšlet takové kostýmy, které maskují mé rostoucí bříško. A já už nebudu muset chodit neustále jen ve volných košilích a tunikách a mít na sobě rozepnutá saka a pokud možno tmavší barvy,“ smála se Hřebíčková, která miminko čeká s hercem Matějem Dadákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám