Hlavní obsah
Článek

Na zahájení 68. ročníku filmového festivalu v Cannes nebyla o hvězdy stříbrného plátna nouze, ale v silné koncentraci celebrit nebylo možné přehlédnout Noémii Lenoir (35). Její jméno sice téměř nikomu nic neříká, ale v odvážných žlutých šatech přitahovala fotografy jako magnet.

Francouzská herečka a modelka dorazila na zahajovací film Hlavu vzhůru v letním outfitu, který je na Azurovém pobřeží zcela běžný. Na červeném koberci ovšem způsobil rozruch. Noémie je totiž v pokročilém stadiu těhotenství a v průhledných šatech kromě rostoucího bříška ukázala i své jen nepatrně zahalené vnady.

Kráska, která si zahrála ve filmech Asterix a Obelix: Mise Kleopatra, Když se setmí či Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži, se brzy stane dvojnásobnou maminkou, ale moc nescházelo k tomu, aby už nebyla mezi živými. Když bylo jejímu synovi Kelyanovi pět let, ocitla se na dně a v pařížském parku se pokusila předávkovat drogami a alkoholem. Naštěstí šel kolem pejskař, který herečku objevil v bezvědomí a zachránil jí život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám