Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Sejnová, kterou známe z poslední doby hlavně ze seriálu Doktoři z Počátků, to kdysi zkoušela v modelingu. A to úspěšně. V jediné soutěži krásy, do které se kdy přihlásila, s přehledem zvítězila a ve čtrnácti stala se Dívkou roku.

"Šla jsem do toho, protože jsem v Mostě cvičila aerobik, a ta naše organizace to pořádala. Naše cvičitelky mne přihlásily, vyhrála jsem základní kolo, oblastní kolo a dostala jsem se až do Jičína a jako zavalitá malá holčička jsem to vyhrála. Takže velké štěstí," vyprávěla.

Slovo zavalitá nás trochu překvapilo. "No já jsem hodně cvičila, takže jsem měla velké svaly, které potom ochably, a musela jsem je trochu zredukovat v posilovně," vysvětlovala.

Nadšená byla tehdy i z cen, které podle ní byly lepší než na Miss. "Vyhrála jsem elektrický skútr, mobilní telefon, zájezd do zahraničí, byly jsme v Harrachově. A holky to mají každý rok lepší a lepší," uzavřela na setkání s finalistkami dalšího ročníku Dívky léta, který proběhne v Jičíně už tuhle sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám