Hlavní obsah
Článek

Ornella Koktová (31) je jako přízrak. Z rukávu sype jednu šokující historku za druhou, a je až s podivem, že tuhle si pro sebe nechávala tak dlouho. Až dvacet šest měsíců po porodu plodu nemanželské lásky Quentina, který byl vlastně hlavní příčinou rozvodu jejího dnes již muže Josefa Kokty s jeho bývalkou Gabrielou Partyšovou (45), přiznala, že si porod vyvolala čtyřhodinovou samohanou!

Ornella přišla do erotické show a připadalo by jí nepatřičné, aby místo informací o intimnostech hovořila třeba o háčkování. Proto na sebe práskla, že co se týče erotiky, vůbec nejnáruživější byla během těhotenství. „Masturbovala jsem dokonce čtyři hodiny před porodem v koupelně, nemohla jsem to vydržet! Tím jsem si vlastně porod vyvolala! Byl to mazec,“ prozradila Blesku.

K prvnímu sblížení s Josefem Koktou došlo prý hned poté, co ji pozval na oběd. Nechal jí v restauraci pod bytem, který s Partyšovou vlastnil v pražské Pařížské ulici, klíče na stole a za pár okamžiků už byl z dvojice milenecký pár.

A že ani v manželství neztrácejí chuť na experimenty, potvrdila tím, že jednou na svého „Pepíčka“ vzala bičík. „Šlehla jsem ho natolik do obličeje, že tam pak měl jizvu,“ dodala s tím, že tvrďárny radši už s chotěm nezkoušejí a pomůcku pro drsné hrátky dostal malý Quentin.

Co říkáte na Ornellino pikantní odhalení?
Bez toho jsem doteď nemohl/a žít!
8,6 %
Ať si říká, kdo chce, co chce, ale je vtipná a zábavná
2,6 %
Koho to zajímá?
75,9 %
Až se bude živit rukama, na tyhle hlouposti nebude mít čas
12,9 %
Celkem hlasovalo 26931 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám