Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská legenda Susan Sarandon (68) si na počátku kariéry zahrála v kultovním muzikálu Rocky Horror Picture Show, kde kromě zpěvu předvedla i své odhalené tělo. Ač se to nezdá, od premiéry jednoho z nejbizarnějších počinů celé filmové historie už uběhlo neuvěřitelných 40 let.

Šarm Susan Sarandon nevyhasíná ani v pokročilém věku. Přestože je známo, že už patří mezi hollywoodské pamětnice, její kariéra sahá mnohem hlouběji, než by se mohlo podle její stále zářící tváře zdát. Hvězda, která před třemi lety oslnila návštěvníky karlovarského festivalu průsvitným outfitem, má rozhodně na co vzpomínat.

V době natáčení kontroverzního sci-fi muzikálu s výrazně erotickým obsahem bylo Susan 28 let a jako novomanželka, která se svým partnerem zabloudí do příbytku transvestity pořádajícího mezigalaktický sraz podivných bytostí se zálibou ve fetišismu, předvedla naprosto suverénní výkon, díky němuž toto podivné dílko vzbuzuje obdiv i 40 let po svém vzniku.

Po Rocky Horror Picture show urazila Susan Sarandon v Hollywoodu dlouho cestu, během níž získala Oscara za hlavní roli v dramatu Mrtvý muž přichází a zahrála si v řadě úspěšných filmů jako Thelma a Louise, Čarodějky z Eastwicku či Druhá nebo první.

Přestože lékaři herečce nedávali velké šance ke zplození dětí, pořídila si tři potomky. Během bohaté kariéry přivedla na svět dceru Evu (30) a syny Tima (26) a Milese (23). Posledního z nich porodila až ve svých 46 letech. Za žádného ze dvou otců svých dětí se však neprovdala a po dvanáctiletém manželství s hercem Chrisem Sarandonem už svatební šaty nikdy neoblékla.  Susan má v poslední době slabost pro koloušky, ale její poslední poměr s o 31 let mladším milencem nedávno zkrachoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám