Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radek Holub a Bára Hrzánová jsou jedněmi z nejlepších českých herců, ale co si budeme povídat, do módního katalogu by je asi nikdo nefotil. Zato šestnáctiletý syn Antonín, který se věnuje muzice a maminku občas doprovází i v její kapele Condurango, se jim povedl.

Pár společně se synem vyrazil výjimečně do divadla na představení, kde ani jeden z nich nehraje. V Divadle Kalich si nenechali ujít hru Podivný případ se psem, v němž hrají mimo jiné Hana Vagnerová (41), Simona Babčáková, Zuzana Stavná či Marek Daniel a v hlavní roli autistického matematického génia exceluje Jan Cina. A byli nadšení.

„Neusnula jsem při představení, což znamená, že mne tenhle současný světový divadelní hit chytil. Je to smutný příběh, ale rozhodně parádní. Občas člověku přeběhne mráz po zádech, ale není se co divit. Život prostě už je takový. Nepřináší jen dobré okamžiky a občas přijdou i horší chvíle. A to všechno v téhle hře najdete. Osobně se mi tenhle lehce mrazivý příběh líbil,“ nechala se slyšet Bára Hrzánová za souhlasného přikyvování manžela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám