Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější postavička britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, které nikdo neřekne jinak než Frenchy (48), opět provětrala své růžové plavečky, bez kterých na plážích v Miami nedá doslova ani ránu. Téměř čtyřicetiletá vyžilá sexbomba svou kariéru založila na svlékání na veřejnosti.

Poté, co reality show skončila, totiž nevěděla, jak na sebe nejlépe upozornit. A zdá se, že se jí to daří. V USA dokonce natočila žhavý videoklip a nouzi nemá ani o kamarádky podobného ražení, které už to dokonce dotáhly až do Playboye. Na pláži se proto opalovala společně s brazilskou modelkou jménem Ana Braga (42). Sličná blondýnka se proslavila svlékáním v pánských časopisech a stala se mimo jiné brazilskou Playmate.

Podobný úspěch by chtěla zopakovat i Frenchy, jež proslula nejen svým nevídaným exhibicionismem, ale i bezpočtem plastických operací. Chirurgické úpravy ale moc velký zkrášlovací efekt nemají. Frenchy vypadá vedle o pět let mladší Any spíše jako její matka. Co se týče „vyprsenosti“ tak ale mladší modelce zdatně konkurovala a divže jí silikonové míče, nevypadly z horního dílu plavek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám