Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své sedmadvacáté narozeniny oslavila americká modelka, tanečnice a mediální osobnost Blac Chyna ve velkém stylu. S přáteli v noci na úterý zapařila v populárním striptýzovém baru Ace Of Diamonds ve West Hollywoodu. Dáma s výrazně klenutými křivkami se nasoukala do hodně odvážného kompletu, pod nímž bylo spodní prádlo tabu.

Držitelka nelichotivého přízviska ‚nejošklivější zadek Hollywoodu‘ sice působila bezstarostným dojmem, ale momentálně neprožívá zrovna šťastné období. S bývalým manželem, rapperem Tygou, se soudí o majetek a především o východu dvouletého syna Kinga Caira.

Jejich spor prakticky denně plní stránky zahraničního bulváru i kvůli tomu, že je do celé věci zapletená nejmladší členka nejslavnějšího rodinného klanu současnosti. Sedmnáctiletá sestra Kim Kardashian Kylie Jenner je totiž rapperovou současnou partnerkou a Blac Chyna si nenechá ujít jedinou příležitost, aby si do ní nerýpla. S radostí například paroduje její zvětšené ‚kačeří pysky‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám