Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skandály opředená účastnice britské verze pěvecké soutěže X Factor Chloe Victoria, která později začala užívat umělecké jméno Chloe Khan, se dočkala nečekaného úspěchu. Dnes čtyřiadvacetiletá ženština s kriminální minulostí, která v roce 2010 nechvalně proslula vyloučením ze zmiňované soutěže kvůli přistižení při šňupání kokainu, se dokázala postavit na vlastní nohy a dotáhla to až na obálku pánského časopisu Playboy.

Britku s několikanásobně zvětšenými ňadry naleznete v květnovém vydání slovenské mutace slavného magazínu. Není divu, že slávychtivá bruneta se jí teď všude chlubí a s časopisem v ruce chodí i po ulici. O takové budoucnosti se neúspěšné zpěvačce a bývalé prostitutce, která byla jako náctiletá se svým tehdejším partnerem mnohokrát zatčena, asi ani nesnilo.

Stačilo si vydělat na obří implantáty a shodit vějíře z řas. Chloe, která má dnes už pětiletou dceru, se navíc momentálně sama prezentuje jako úspěšná podnikatelka v oboru striptérských služeb po internetu. „Zaměstnávám padesát děvčat a vydělám i milión liber,“ chlubí se v rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám