Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvyšší český zpěvák a představitel Fantoma opery Radim Schwab vyrazil na dovolenou do Turecka. Ač měl pár dní relaxu částečně spojených s prací, protože jeden z večerů zazpíval pro klienty jedné české zahraniční firmy, čas na koupačku v moři si samozřejmě našel.

„Voda byla taková akorát, ale pro milovníky vody á la kafe to ještě asi není. Ale skvělé osvěžení. Ještě tam nezačala ta pravá sezóna, tak tam nebylo tolik lidí. Skvěle jsem si odpočinul a už ve čtvrtek zase hraju Fantoma. Příští týden mě čeká koncert v Českých Budějovicích a další projekty,“ svěřil se Schwab, kterému dovolenou málem pokazily rozmary počasí.

„Poté, co jsme odletěli z Antalye, objevilo se děsivé tornádo. Psali nám to lidi z hotelu, kde jsme byli ubytovaní. Snad se nikomu nic nestalo, ale tím místem, kde se větrný vír objevil, jsme projížděli,“ dodal zpěvák, jemuž se viditelně ulevilo.

Za poslední měsíce měl Radim Schwab práce víc než dost. Kromě Fantoma opery dojíždí jarní koncerty Mr. Muzikál a Amoroso, chystá další představení jednoho herce Mistero Buffo a na 18. července velký narozeninový koncert na luxusní lodi, která bude kotvit v Praze. „Na dovolenou se asi hned tak nedostanu, ale i za těch pár dní u moře jsem moc rád,“ uzavřel zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám