Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ikony světového modelingu Cindy Crawford (58) a Kate Moss (50) už ve svém oboru nehrají první ligu, ale jejich dcery nejspíš nezůstanou stát v koutě. Už nyní je zřejmé, že podobu se svými slavnými matkami nezapřou.

Cindy i Kate kariéru zahájily už na konci 80. let a ve svém oboru patří k největším stálicím. Obě si stačily pořídit potomky, jimž mohou předat své zkušenosti. V případě Moss, která má za sebou divoké kokainové období, by však mělo dojít i na důrazné varování před nástrahami šoubyznysu.

Obě modelky se svými dcerami rády pochlubí na společenských akcích. Cindy Crawford čtrnáctiletou Kayu vzala společně s manželem a synem Presleym v Los Angeles na premiéru filmu Země zítřka. Kate Moss si s dvanáctiletou Lilou Grace také vyrazila do kina, konkrétně na londýnskou premiéru hudební komedie Ladíme 2.

Kaya je dokonalou mladší kopií Cindy Crawford a už nyní se spekuluje o tom, že na ni svět modelingu čeká s otevřenou náručí. Podobu po slavné matce podědila i Lila Grace. Kate Moss se však dokázala prosadit navzdory tomu, že nikdy nedisponovala prvoplánovou ženskou líbivostí, takže to její dcera bude mít složitější. Prozatím to v modelingové branži zkouší její sestra Lottie, která je jen o čtyři roky starší než její neteř Lila Grace.

Kdo má větší šanci prorazit v modelingu?
Kaya
90,3 %
Lila Grace
9,7 %
Celkem hlasovalo 28318 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám