Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Pavel Roth (59) patřil v osmdesátých letech k největším dívčím idolům. Díky hitovkám Zahrada ticha, Princezna či Jsi krásnější než růže mu u nohou ležely doslova davy fanynek, které si coby fešák s kytarou ihned podmanil.

Po revoluci už jeho pěvecká kariéra zdaleka nedosahovala takových úspěchů jako kdysi, přesto ho jeho někdejší fanynky stále mohou potkávat na koncertních pódiích. V červnu například vystoupí na benefičním koncertě Kdo má rád, který se už popáté koná na Martinském mlýně v obci Hrádek u Trhových Svinů.

A právě u příležitosti představení této akce se Pavel Roth po delší době objevil ve společnosti. Jak je vidno, blížící se šedesátku si zpěvák rozhodně nechce v žádném případě připustit k tělu. Aby vypadal mladší, neváhá si barvit hlavu, takže šedivé vlasy byste u něj hledali marně a prošedivělé má snad jen strniště na tváři a mužnou hruď.

V kombinaci se stále štíhlou postavou a úsměvem na tváři je tak Pavel Roth pořád ještě celkem za štramáka. Návrat do osmdesátých let mu ale nemilosrdný zub času ani tak rozhodně nedovolí.

Reklama

Další články

Načítám