Hlavní obsah
Článek

Sedmnáctiletá dcera zpěváka Michaela Jacksona prožívá svou první velkou lásku. V srdci půvabné Paris uvízl pohledný mladík jménem Chester Castellaw. Vztah oba prožívají velmi intenzivně, a tak není divu, že se jejich instagramové účty už nějaký ten pátek plní jednou romantickou fotografií za druhou.

Sympatický Chester hraje fotbal za juniorský club Real So Cal a Paris mnohdy nechybí ani na trénincích, kde na svého o rok staršího chlapce s načesanými vlasy trpělivě čeká a kochá se pohledem na jeho sportovní dovednosti. Stejně jako tuto sobotu v losangeleským Calabasas, kdy bylo vidět, jak blahodárné účinky na problémovou dceru zesnulé popové legendy láska má.

S dívkou, na jejíž výchově se po otcově smrti nejvíce podílela babička Catherine a strýcové, to před dvěma lety nevypadalo vůbec dobře. Začala vyznávat styl gothic a vzdorovala babiččině přísné jehovistické výchově. Vše vygradovalo až v její pokus o sebevraždu v červnu 2013, kdy si podřezala žíly. Loni v září se navíc řešilo, zda není ve svých šestnácti letech v jiném stavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám