Hlavní obsah
Článek

Hezké počasí nás láká odhodit svršky a vystavit se sluníčku. V nadšení zahazujeme bundy a oblékáme šaty na ramínka a upnuté topy. Tenké vrstvy oblečení vám ale jen tak něco neodpustí!

Vyhněte se nejčastějšímu módnímu faux-pas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jarní ulice se pomalu plní jedním faux-pas za druhým. A jaké je to nejčastější? Špatně zvolené spodní prádlo. Výrazné, krajkové a jinak zdobené prádlo je rozhodně sexy, ale pod určité oblečení se zkrátka nehodí. Pokud se také nechcete stát příkladem „jak to nedělat“, společně s jarními hadříky si připravte také odpovídající spodní prádlo. A základem není nic jiného než podprsenka s hladkými košíčky.

Prosvítající prádlo? Už nikdy víc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nikdy nezapomínejte pravidlo: pod bílé oblečení nepatří bílé prádlo. Bílé prádlo je pod bílým topem vidět stejně dobře, jako kdybyste oblékla prádlo černé. Do své jarní výbavy proto zařaďte podprsenku v béžovém či světle hnědém odstínu. Ideální volbou je podprsenka Venus 3D Spacer, která je vyrobena z inovativního dvouvrstvého materiálu. Ten je nejen neuvěřitelně lehký, ale dokáže navíc reagovat na tělesnou teplotu a vytvarovat se podle vašeho těla. A díky hladkým košíčkům je pod oblečením téměř neviditelná! Přesvědčte se o její výjimečnosti na vlastní kůži.

Po podprsence ani stopa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokterý muž si dokáže představit něco víc sexy než ženu v těsném topu s hlubokým výstřihem. Pokud v podobném outfitu ráda provokujete mužskou fantazii, postarejte se o to, aby byl v centru dění váš dekolt a ne vykukující prádlo nebo nedej bože proznačující šev podprsenky. Hladká podprsenka by měla být samozřejmostí. Pokud navíc zvolíte double Push-Up podprsenku Lily, budete se cítit naprosto neodolatelně. Dvojitá pěnová výztuž poprsí zvětší až o dvě velikosti a navíc má nízký střed, takže je do hlubších výstřihů jako dělaná.

Konec pocení!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvláště ženy s velkými ňadry vědí, jak může být v teplém počasí podprsenka obtěžující. A zatímco ženy s menšími ňadry si mohou dovolit nechat podprsenku doma, obdařenější ženy se trápí se skvrnami od potu. Podprsenka Vija je vyrobena ze speciálního porézního materiálu, který je dokonale prodyšný a navíc se přizpůsobí vašemu tělu. Díky hladkým košíčkům nebude znatelná ani pod opravdu upnutým topem a vy si tak můžete užít svěží pocit i v tom největším horku.

Ramínka jsou někdy na obtíž

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odhalená ramena jsou letos zase v kurzu. Hladká podprsenka s odepínacími ramínky je proto nutností. Navíc se blíží svatební červen! Ať už jste nevěsta, družička nebo třeba jen chcete vyrazit v topu bez ramínek, luxusní bardotka Bride je pro vás nutností. Je navržena speciálně pro nevěsty a byla testován stovkami korzetových šatů. A vždy seděla perfektně! Je vybavena silikonovým páskem, takže se nehne z místa a pevně vyztužené košíčky vyplní a pozvednou prs. Díky nízkému středu se ani nemusíte vyhýbat hlubším výstřihům. Dopřejte si něco extra a ukažte svůdná ramena!

Další články

Načítám