Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodilá Newyorčanka, která ještě jako náctiletá zazářila v romantickém snímku Deset důvodů, proč tě nenávidím s Heathem Ledgerem, nedávno oslavila 34. narozeniny. I když se zdá, že o ní v posledních letech není moc slyšet, opak je pravdou. Julia Stiles nezahálí a jen letos se objeví minimálně v pěti projektech. V civilu byste o ni ale nejspíš okem nezavadili, jelikož má maskovací manévry v malíku. Sluneční brýle, vlasy do culíku a oděv nevzbuzující pozornost jsou samozřejmostí...

Není divu, že Julia úspěšně uniká i paparazzi. Tentokrát ale v New Yorku přeci jen upoutala a postaraly se o to převážně její letní šaty, které obepnuly siluetu. Na zahraničních serverech se hned vyrojily spekulace, zda není na cestě miminko.

Stiles, která hrála například v seriálu Blue nebo ve filmech Bournův mýtus, Bourneovo ultimátum, Úsměv Mony Lisy nebo v Terapii láskou, si vždy úzkostlivě chránila soukromí. Spojována byla svého času i s několika kolegy (Heath Ledger, Josh Hartnett, Michael C. Hall, Joseph Gordon-Levitt nebo David Harbour). Momentálně se ale oficiálně neví, kdo je jejím partnerem. Stiles nebyla nikdy vdaná a zatím nemá ani děti.

Reklama

Další články

Načítám