Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V kultovním seriálu o zlaté americké mládeži hrála největší intrikánku, ale teď je z ní spokojená žena, která se po čtyřicítce rozhodla rozšířit svou rodinu. Tiffani Thiessen se dvojnásobnou matkou stane ve věku, kdy to není zcela běžné.

Sestavu partičky z prominentní čtvrti Los Angeles herečka Tiffani Thiessen rozšířila až v páté řadě, ale do hereckého kolektivu velice rychle zapadla. Jako lstivá Valerie totiž do seriálu přinesla negativní emoce, které rozvířily víceméně nekonfliktní vztahy mezi zidealizovanými postavami.

Tiffani při natáčení poznala kolegu Briana Austina Greena alias seriálového Davida, s nímž žila několik let. V roce 2001 se zasnoubila s hercem Richardem Ruccolou, ale jejich vztah k manželství nedospěl. Na svatbu tak představitelka Valerie čekala až do roku 2005, kdy se provdala za Bradyho Smitha, který také působí ve stejné branži. S ním už má téměř pětiletou dceru Harper, která se brzy dočká sourozence. Vzhledem k hereččiným proporcím není vyloučeno, že budou rovnou dva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám