Hlavní obsah
Článek

Těm to spolu opravdu klape. To si musel říct každý, kdo viděl herecký pár Jana Dolanského a Lenku Vlasákovou, kteří sice přišli podpořit charitativní akci, ale věnovali se zejména sami sobě. "Starší tři děti jsou ve škole, nejmladšího hlídá chůva, které říkáme Malina," vysvětlila, jak si na sebe našli s partnerem čas, Lenka Vlasáková.

Honza s Lenkou vyrazili na otevření mobilní kavárny Potmě, která bude přes letní měsíce putovat po České republice. Vodili se za ruce, špitali si a nechyběl ani letmý polibek. Na to, kolik let jsou spolu a kvůli věkovému rozdílu, kdy je Lenka o šest let starší než Honza, to rozhodně není špatné.

I v kavárně, kde je černočerná tma, se jim líbilo. "Bylo to krásné, takové intimní, člověk se zklidnil," mínila Lenka. "Myslel jsem, že to půjde rozkoukat, ale nešlo. Člověk tam myslí na jiné věci než na vjem, který vidíte," připojil se Honza. "Lákalo nás to vyzkoušet. Mám jedinou osobní zkušenost s nevidomým, s Máriem Bihárym, který se po uměleckém světě pohybuje s takovou jistotou, že jsem chtěla vědět, jaké to je," dodala jeho žena.

Nehodu, například v podobě rozlité kávy, neměli. "Prvních pět minut je člověk hrozně opatrný, ale díky výborné kavárnici Báře jsme to zvládli. S tmou mám trochu problém, ale tady jsem věděl, že se mi nemůže nic stát," doplnil Honza s tím, že tady vlastně byli s partnerkou spolu doopravdy v úplné tmě poprvé. Ale společně jsme vymysleli, že by si mohli vyrazit do jeskyní, kde je, když se zhasne, tma srovnatelná, a mohli by s sebou vzít i děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám