Hlavní obsah
Famous
Článek

Erotické muzeum Harryho Mohneyho v Las Vegas nabídlo Monice Lewinské jeden milión dolarů za její koktejlky. Samozřejmě nemůže bývalá stážistka z Bílého domu vytáhnout ze své skříně jakékoli šaty. Muzeum má zájem o ty, které použila jako důkaz proti bývalému americkému prezidentovi Billu Clintonovi ve slavném sexuálním skandálu z devadesátých let. A je za ně ochotno zaplatit v přepočtu více než čtyřiadvacet miliónů korun.

Na šatech se nacházejí stopy Clintonova ejakulátu, jehož stážistka Monica ukájela svými ústy přímo v Oválné pracovně Bílého domu. Šaty se vzorkem DNA si schovala a použila je jako důkaz ve známé kauze. Clinton u soudu přísahal lživě, že s Lewinskou sex neměl. Právě stopy jeho ejakulátu na šatech ho nakonec ze lži usvědčily.

„Tyto šaty budou mít výsostné postavení v expozici Sexuální skandály prezidentů,“ tvrdí Erotické muzeum Harryho Mohneyho v Las Vegas.

Jednačtyřicetiletá Lewinská loni v článku pro Vanity Fair o poměru s Clintonem napsala: „Samozřejmě, můj nadřízený mě využil, ale vždycky jsem si pevně stála za tím, že ten vztah byl založený na oboustranné shodě. Ke zneužití došlo, když ze mě udělali obětního beránka, aby mu zachovali jeho vlivnou pozici. Clintonova administrativa, ti speciální žalobcovi přisluhovači, političtí agenti na obou stranách a média byli schopni mi dát nálepku. Ta nálepka mi zůstala… Já osobně hluboce lituju toho, co se mezi mnou a prezidentem Clintonem stalo.“

Reklama

Další články

Načítám