Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Historická budova v New Orleans nesoucí název La Casa de Castile od minulého týdne patří jednomu z nejslavnějších párů šoubyznysu. Budova ve španělském barokním stylu nacházející se ve čtvrti Garden District je vyšla na 2,6 miliónu dolarů (necelých 63 miliónů korun). A kdo se nově bude moci procházet po této nemovitosti z roku 1925?

Správný odhad měli ti, kteří tipovali Beyoncé s manželem. Vynaložená suma je sice pro většinu z nás z říše snů, ale na rozdíl od panství French Quarter, které momentálně rovněž v New Orleans prodávají Angelina Jolie s Bradem Pittem, ještě rodiče tříleté Blue Ivy udělali hodně výhodnou koupi.

Brad s Angelinou totiž za nemovitost chtějí téměř dvojnásobnou částku, než za kterou ji v roce 2007 po hurikánu Katrina koupili. Místo v přepočtu za 85 miliónů korun, které za sídlo pár tehdy dal, za něj nyní chce téměř 160 miliónů korun.

Budova hudebních ikon se skládá ze tří samostatných apartmánů a čítá neuvěřitelných 22 pokojů. Součástí jsou pak například i dřevěné podlahy, propracované starožitné lustry, nádherné zdobné sloupy v interiérech, obrovská francouzská okna či samostatně stojící vany.

Reklama

Další články

Načítám