Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I přes všechny emotivní momenty, slzy a šílené vyčerpání, které na Rumer Willis (26) byly znát v průběhu tanečního pořadu Dancing With The Stars, svou pozici favoritky 20. řady soutěže nakonec obhájila a zvítězila. Rumer si aktuálně nemůže vynachválit svou tancem vyrýsovanou postavu a z bikin se téměř nesvlékne...

Nejstarší dcera bývalých manželů Demi Moore a Bruce Willise už v prvním díle předvedla, že má taneční vlohy v krvi a zároveň dokázala, že je i velkou dříčkou, která přichází na parket vždy dokonale připravena. Díky tomu získala i nejvyšší bodové skóre od porotců. Její píli chválil i Valentin Chmerkovský, jenž byl jejím tanečním partnerem.

Nyní konečně přišel zasloužený odpočinek a Rumer si jej vychutnává u bazénu v Los Angeles. Po jednoduchých černých bikinách, v nichž se předvedla i na pár sexy snímcích sdílených na jejím Instagramu, ji zachytili i paparazzi tentokrát v květovaném modelu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám