Hlavní obsah
Článek

Bylo velkým překvapením, když veterán českých muzikálů Kamil Střihavka oznámil, že končí s účinkováním v muzikálech, aby se mohl vrátit ke svým rockovým kořenům. Zdálo se, že to Střihavka myslí opravdu vážně, a více jak čtyři roky nepřijímal nabídky na nové role. Když ale přišla nabídka zahrát si v připravovaném velkolepém muzikálu Romeo a Julie, tak nedokázal říct ne.

„Nikdy neříkej nikdy, praví jedno přísloví, které vzniklo v průběhu devadesátých let. Já jsem tuhle nabídku přijal proto, že jsem si jako vždycky nejdříve poslechl hudbu, která mě okamžitě oslovila,” říká Kamil a dále uvádí: „Tomu rozhodnutí předcházela celá řada schůzek, na kterých mě zúčastnění přesvědčili, že je to nabídka, která se neodmítá.”

V posledních letech Střihavka působil a působí v několika muzikálech, jako jsou například Kapka Medu pro Verunku, Johanka z Arku nebo samozřejmě Jesus Christ Superstar. On by se chtěl ale tomuto žánru přece jen věnovat méně. „Rozhodně to není tak, že bych chtěl vystupovat v mnoha muzikálech najednou. V momentu, kdy se to odpremiéruje, budu mít prostor popřemýšlet o své budoucnosti,” říká Střihavka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám