Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete, aby to u vás doma vypadalo jako v sídle Bruce Willise či Diany Keaton? Aby každá návštěva v němém úžasu obdivovala váš designérský talent? Žádný problém! Potřebujete k tomu jen dvě věci: ten správný nábytek (plus bytové doplňky) a trochu inspirace. My pro vás máme obojí - industrialní židle, komody, konferenční stolky, … i podnětné fotografie několika překrásně pojatých místností.

Richard Gere

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jestli se vám líbí stejně jednoduchý, vzdušný dům plný dřeva a přírodních doplňků jako právě Richardovi Gerovi, tak by v něm neměl chybět konzolový stolek, který se dá využít jako odkládací a uskladňovací prostor, ale také místo například pro zrcadlo.

Patrick Dempsey

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Industialní styl je v dnešní době velmi oblíbený. Pokud i vy patříte mezi jeho fanoušky stejně jako americký herec, model a automobilový závodník Patrick Dempsey, zkuste začít obměnou například židlí ve vašem domově a budete překvapeni, jak moc se celý pohled na pokoj díky nim změní a zmodernizuje.

Bruce Willis

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V bývalém domě známého akčního hrdiny můžete mimo jiné obdivovat komodu, která udělala ze slunné, ale jednoduché předsíně nádhernou srdeční záležitost. Tyto honosné a přesto elegantní a ušlechtilé kusy nábytku dokáží v každém domě dotvořit požadovaný styl a nadchnout.

Diana Keaton

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při pohledu na tento koutek v jídelně Diany Keaton zaplesá srdce každému milovníkovi domácí pohody a útulné atmosféry. K vytvoření takového prostředí je nutné kromě úchvatného nábytku myslet také na vhodné bytové doplňky, které skvěle podtrhují celkovou atmosféru místnosti. Vřele doporučujeme výrobky například od dánské společnosti IB Laursen.

Patrick Harris

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený herec Patrik Harris je zkrátka stylový ať už ve známém seriálu Jak jsem poznal vaši matku, tak ve stylu bydlení. Vsadil na perfektní výběr nástěnné dekorace i obrazů a my mu dáváme palec nahoru. A co vy? Také se dokážete nadchnout pro krásný obraz či grafiku a nebojíte se experimentovat?

Další články

Načítám