Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako filmový Kristián. Přesně tak působil na dámy herec, muzikant a moderátor Petr Vondráček (48), když jej na Den matek potkaly a oslovil je s růží v ruce. Se starosvětským šarmem přál úplně neznámým ženám k jejich svátku.

Maminky s kočárkem, starší dámy v doprovodu dcer, žádnou nevynechal a s každou se ochotně vyfotil. Samozřejmě elegantně oblečený, upravený a s decentní vůní. "Toho bych se doma nedočkala," byla nadšená jedna z návštěvnic obchodního centra, kde se Petr objevil jako okouzlující elegán.

"Doma jsem to ale ještě nestihl. Partnerce i mamince samozřejmě ještě ke Dni matek popřeju, jen si budou muset počkat až k večeru," krčil rameny Petr, který o svém soukromí mluví velmi nerad. Jisté je, že ženou, které by ke Dni matek popřát měl, je kromě jeho maminky i matka jeho pětileté dcerky Aničky Bára Janotková. Zda s ní ještě pořád žije, je ovšem nejisté.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám