Hlavní obsah
Famous
Článek

Většina jejích kolegyň se už pár týdnů po porodu vrací do práce a chlubí se tím, že za pár dní dokázala zhubnout těhotenská kila. Mila Kunis (40) se ale k mateřství staví méně sobecky. Jednatřicetiletá hvězda filmu Černá labuť je hrdá na to, že se svým prvorozeným potomkem, dcerou Wyatt, zůstala doma.

„Jsem hrdá na to, že jsem zůstala jako matka doma. Chci také ekologický vůz, chci všechno kompostovat, protože chci, aby má dcera žila jednou v lepším světě,“ přiznala Mila v rozhovoru na sociální síť Reddit.

Ashton Kutcher (46) si s manželkou prý rozumí jako s žádnou jinou ženou. A připomíná mu jeho vlastní matku Diane Kutcher, která se také oddaně a s láskou věnovala jemu. A tak jí nedávno na vlastní náklady renovoval dům v Iowě.

„Tím jsem jí řekl díky za to, jakou byla mámou. Moje máma mě asi v životě ovlivnila nejvíce, mí rodiče mi dali vše. Neváhali se maximálně obětovat, aby mi zajistili život, který mám. Díky nim můžu dělat vše, co dělám. A vše, co můžu udělat a čím jim můžu poděkovat, je správný krok,“ prohlásil nedávno Kutcher.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám