Hlavní obsah
Článek

Měsíční pobyt v Austrálii se princi Harrymu (39) chýlí ke konci. Nejžádanější svobodný mládenec světa završil svou službu v tamních složkách ozbrojených sil a ve čtvrtek se naposledy rozloučil se svými příznivci před Operou v Sydney. Není divu, že mezi stovkami přihlížejících byla spousta mladých dívek, které si nechtěly nechat ujít příležitost prince alespoň spatřit. Jednadvacetileté Victorii McRae ale pouhé setkání nestačilo a před nejslavnější budovu v Sydney dorazila s jasným cílem.

Kurážná Victoria oděná do minišatů a s korunkou na hlavě na prince čekala několik hodin s připraveným transparentem hlásajícím ‚Vezmi si mě, princi!!‘. Tučně napsanou žádost v červené barvě ještě vtipně doplnila dodatkem 'poslední šance'. Není divu, že si Harry vpředu stojící dívčiny skutečně všiml. Měla mimochodem jednu velkou výhodu, a to plavé vlasy. Princova slabost pro blondýnky je dobře známa.

Když se rebel britské královské rodiny v maskáčové kombinéze a černém baretu skutečně objevil na místě a přiblížil se k davu, Victoria se nezalekla. „Nechal mě políbit ho na tvář, tak jsem využila situace. Bylo to úžasné, hodně to pro mne znamená. Řekla bych, že tam bylo dost chemie,“ svěřila se McRae.

„Řekla jsem mu, že už jsem ho žádala o ruku dvakrát, takže tohle je jeho třetí a poslední šance, aby o tom přemýšlel. Políbila jsem i premiéra (Mikea Bairda), ale nevěděla jsem, kdo to je. Museli mi to říct. Harry se mi líbal lépe, navíc na rty. Premiérovi jsem dala pusu jen na tvář,“ rozvášnila se.

Když se Harryho posléze na mladou blondýnku ptali novináři, odvětil: „Dostal jsem víc než jen jednu pusu. Vypadá to, že bude těžké odjet. Ani se mi nechce domů, zůstal bych tady.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám