Hlavní obsah
Článek

Žijete v permanentním stresu? Trápí vás špatná nálada a podléhá těmto potížím i váš zdravotní stav? Vyzkoušejte některý z následujících minerálů, které se hodí podle horoskopu právě pro vaše hvězdné znamení. Přinesou do vašeho života klid, vyrovnanost a harmonii. Pomohou vám překonat citové problémy a zbaví vás negativních myšlenek. Navíc mají veskrze pozitivní vliv i na fyzickou stránku člověka!

Jantar náhrdelník 90 cm – znamení Lva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste Lev stejně jako Sandra Bullock, pak vás povzbudí právě jantar. Jedná se o ztuhlou pryskyřici, která působí blahodárně na žaludek, slezinu, ledviny, játra, močový měchýř a žlučník. Do vašeho života přinese stabilitu, popožene k nenaplněným tužbám a splnění vašich snů. Vhodný je také pro znamení Blíženců, Býka a Berana.

Onyx náušnice s přívěskem – znamení Ryb

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slavná krasavice Rihanna a další Ryby by neměly mít u sebe jiný kámen než právě onyx. Tento kámen léčí kostní dřeň a pomáhá s problémy zubů. Léčí stará traumata, pomáhá při citovém vypětí a posiluje psychiku. Hodí se také pro znamení Kozoroha.

Korál donut přívěsek – znamení Raka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi známé zrozence ve znamení Raka patří například oscarová herečka Meryl Streep. Nejen jí by určitě slušel přívěsek z korálu, který byl kdysi považován za dar od bohů. Ochraňuje svého majitele před násilím, nehodami a negativními energiemi. Darovaný dětem zaručuje ochranu a zdraví. Pomáhá udržet soustředění a napomáhá v těle k výměně tekutin. Vyhání paniku, strach a zahání noční můry.

Jaspis dalmatin náramek – znamení Váhy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barbra Streisand a další Váhy si zamilují náramek z ušlechtilého jaspisu. Dodá energii, zmírňuje poporodní bolesti, podporuje trávení, funkci pohlavních orgánů a oběhový systém. Pomáhá také dokonale poznat sama sebe, učí rozvážnosti a trpělivosti. Vhodný je i v případě, že trpíte žaludečními potížemi.

Bonus: Victoria a David Beckhamovi doporučují: Růženín

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Růženín je kamenem míru a lásky. Hojí vnitřní bolesti a dodává sílu potřebnou k úspěšnému zvládnutí různých krizí či traumat. Slavný pár ho má v koupelně, neboť podporuje domácí harmonii a posiluje lásku.

Další články

Načítám