Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pryč z hektického Londýna odjeli ve středu vévoda s vévodkyní z Cambridge a jejich dvěma potomky. Na několik týdnů se hodlají usadit ve venkovském sídle Anmer Hall v Norfolku na východě Anglie. Zde se Catherine s Williamem mohou nerušeně věnovat princi Georgovi a jeho čerstvě narozené sestřičce Charlotte.

Rodina tak učinila poté, co se do Kensingtonského paláce na Charlotte přijelo podívat nejbližší příbuzenstvo včetně prababičky královny Alžběty II. Ta jim také rozlehlé panství o deseti ložnicích věnovala jako svatební dar a William s Kate se sem od té doby rádi uchylují. Podle oficiálního prohlášení Paláce se vévoda s vévodkyní chtějí věnovat výhradně péči o děti. V kompletním počtu zde pobydou až do konce května, do kdy si William vzal volno. Poté se opět vrátí ke své práci pilota vrtulníku zdravotní služby.

Za branami Anmer Hall ovšem nebudou sami. S výchovou v pořadí třetího následníka a čtvrté následnice britského trůnu bude rodičům pomáhat chůva Maria Teresa Turrion Borrallo, která se stará o prince George již od loňského dubna, kdy ji William a Kate najali kvůli jejich oficiální návštěvě Austrálie a Nového Zélandu. Posilou bude zároveň Katina maminka Carol, která se dosud značně podílela i na výchově George.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám