Hlavní obsah
Článek

Kdysi velmi slavná zpěvačka slovenského původu, kterou ale dobře znali i čeští fanoušci, byla totiž asi největší konkurentkou Mariky Gombitové, o sobě pětadvacet let nedala skoro vědět. Když se teď objevují její aktuální fotografie, jen málokomu z těch, kteří ji měli rádi, to nevyrazí dech! Ať už jde o její proměnu, nebo outfit, který jako by vytáhla z osmdesátek!

Dnes třiapadesátiletá Júlia Hečková (nyní Nečasová) se proslavila v duu Hečkovci po boku bratra Petera Hečka (56), celá republika si tehdy notovala jejich hity, jako byly songy Taliansky muzikál, Spútaná láskou nebo Maturitné tablo.

Po revoluci dvojice upadla v zapomnění, ani snaha o návrat jim nevyšla. Po letech se nyní Júlia objevila na veřejnosti v Bratislavě na soutěži dětských talentů Ružinovský idol coby porotkyně.

Podle některých hostů jí to opravdu moc neslušelo. Vypadala prý jak z dob dávno minulých, hlavně kvůli nepovedenému make-upu a gumičce ve vlasech, a outfit, bleděmodrá koženková bunda, vzorované legíny a jarní botky v kombinaci s kabelkou ve stejném odstínu, podle serveru Topky naznačuje, že se zasekla v čase a že trochu ulítla, co se vkusu týče.

Júlia žije už léta v Praze s manželem a devítiletým synem a věnuje se převážně rodině.

Reklama

Další články

Načítám