Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, Nova odvysílala Výměnu manželek, v níž byl i pár Martina s Tomášem. Ukázalo se, že to není zrovna ideální manželství, Martina, vyrůstající v dětském domově, totiž od chotě zažívala hodně drsné fyzické útoky. Televizní reality show jí možná ale otevřela oči, od manžela prý utekla!

Pořad se natáčel již předloni, takže není divu, že až nyní vycházejí najevo informace, že páreček už k sobě nepatří.

„Rozešli se loni v dubnu. Martina se odstěhovala z Mlečic do Plzně, Tomáš zase někam na východ Čech,“ řekla Blesku druhá vyměněná manželka Irena, která vedle Tomáše strávila deset dní a asi pochopila, co je zač.

Vztah dvojice byl v době natáčení opravdu už vážně narušený. Martina, matka na mateřské, se do pořadu přihlásila, aby její tehdy nezaměstnaný manžel viděl, že nikdo by nesnášel to, co ona.  Možná ale i ona měla máslo na hlavě.

„Dochází i k větším konfliktům, třeba když jsi po mně hodila kudlou, že jo,“ vyčítal jí na začátku pořadu čtyřiadvacetiletý muž. „To nebylo hození, po pravdě jsem ti ji chtěla zapíchnout do nohy,“ prohlásila sedmadvacetiletá Martina.

Pak promluvila i o tom, že na ni muž útočil pěstí. „Narval mě do zdi, kopnul do mě, tahal za vlasy. A u všeho jsou děti,“ tvrdila dvojnásobná matka. Nakonec to ale byl muž, který jí dal ultimátum, aby se do tří měsíců změnila, jinak je s jejich vztahem ámen. Nelíbilo se mu, že prý málo uklízí a věčně jen klábosí s kamarádkami. Je tedy otázkou, kdo ve skutečnosti dal impuls k tomu, aby tihle dva šli od sebe…

Reklama

Další články

Načítám