Hlavní obsah
Článek

Říká se, že dcery jdou častěji do podoby otců a synové se naopak podobají matkám. Podívejte se s námi na pár příkladů, kdy toto nepsané pravidlo rozhodně nezafungovalo.

Herečka Reese Witherspoon například v pondělí sdílela snímek se svojí dcerou Avou z filmové premiéry s popiskem: ‚Já a moje holčička, připravené na premiéru Divoké dvojky!“ Tedy komedie, v níž hraje Reese hlavní roli se Sofíou Vergarou. Do maminčiny podoby jde také stále víc herečka Kate Hudson, Goldie Hawn jako by z oka vypadla.

Blonďatý andílek Maxwell zase nezapře svou mámu Jessicu Simpson a nejinak tomu je i u malé Violet Madison, dcery zpěvačky Christiny Millian. I Angelina Jolie svými geny určila vzezření dceři Shiloh. Ta se sice prý cítí být spíš chlapcem, ale už dnes je jasné, že nádherné rysy po mamince včetně jejích typických plných rtů ji neminou.

Ovšem gratulovat si může zejména sedmnáctiletá Sailor Cook, která má za maminku bývalou modelku Christie Brinkley, které byste v jejích 61 letech nehádali víc než čtyřicet...

Reklama

Další články

Načítám