Hlavní obsah
Článek

Jako popová diva přijala Dara Rolins (51) přísná pravidla hry. To, že na své image zpěvačka soustavně a tvrdě pracuje, je známá věc. Ví se o ní, že nemilosrdně formuje svou figuru doma na páse i pod dohledem trenérky ve fitku, sleduje módní trendy, využívá služeb těch nejlepších českých stylistů, vizážistů a kadeřníků a nechala si pomoct i plastickými chirurgy.

Zpěvačka nezanedbává ani péči o svůj úsměv. „Úsměv je v každém oboru důležitý. Zdravý úsměv je ale v oblasti hudby, respektive v zábavním průmyslu, nezbytnou součástí každodenní práce. Zpěvačka bez krásného a zdravého úsměvu nemá šanci na úspěch,” svěřila se Dara při otevření kamionu s ordinací zabývající se ústní hygienou.

Rolins si je dobře vědoma toho, že vzhled je jedním z důležitých klíčů jejího úspěchu. Za svou víc jak třicetiletou kariéru se naučila i šikovně improvizovat. Na poslední akci například zvolila příliš teplou mikinu s dlouhým rukávem, ve které jí bylo během parného dne horko. Rychle si ale poradila. „Když ráno neodhadneš počasí, musíš po cestě koupit v papírnictví nůžky a udělat ’letní verzi mikiny’. Rukávy šly pryč,” smála se Dara.

Jak konkrétně se Rolins stará o to, aby měla zuby jako perličky? „Pro mě je samozřejmost čištění zubů dvakrát denně vhodnými pomůckami. Pravidelně navštěvuji také svého zubaře a rozhodně nepodceňuji dentální hygienu. A učím vše i svou dcerku Lauru,” říká Dara.

Že Dara vážně nezahálí, se budeme moct už brzy přesvědčit. Zpěvačka před pár dny dotočila klip ke své nové písni a Super.cz exkluzivně představí záběry z natáčení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám