Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zažijte i vy opojný pocit vítězství díky nejvýhodnějšímu nákupu nábytku. V e-shopu MT-nábytek.cz teď najdete desítky super modelů mimořádně zlevněných i o 60 % z obvyklé ceny. Do 17. května tak při vybavování domácnosti ušetříte pořádný balík peněz. Vybrali jsme pro vás největší pecky z akce, kterou ještě umocňuje extra výhodný nákup na splátky. Dostanete je zdarma a nepřeplatíte ani korunu.

Levnější o 28 tisíc? Je to tak! Využijte unikátní mistrovskou slevu na moderní obývák

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Až uvidíte luxusní obývací stěnu Astor s LED osvětlením prosklených vitrín, už nebudete chtít domů žádnou jinou. Atraktivní barevné provedení, špičkové materiály i snadná údržba odolného povrchu z této sestavy dělají absolutní jedničku na trhu. Přidejte si k tomu nevídaně nízkou cenu a máte jasno. Toto je zásah hodný šampionů. Teď zlevněno ze 46 903 Kč.

Usínejte jako vítězové! V parádní ložnici za méně než 11 tisíc máte úspěch zaručený

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nesmrtelná černobílá elegance, prvotřídní zpracování kvalitních materiálů a cena, která šokuje. To jsou přednosti kompletní ložnicové sestavy Veria, zaručující vaši plnou spokojenost při milostných hrách i hlubokém spánku. Vyberte si rozměr dvoulůžka a pořádnou matraci na míru vaší postavě a užívejte si noci jako nikdy dřív. Teď zlevněno z 17 758 Kč.

Tomu se říká výhra! Skříň se spoustou prostoru, která je krásná a za senzační cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všechno letní i zimní oblečení včetně doplňků hravě poskládáte do velké šatní skříně Donzel 3. Okouzlí vás svými možnostmi, čelním zrcadlem i elegantním zdobením. Šířku a vnitřní uspořádání polic s tyčí na ramínka si přitom vyberete podle své potřeby, stejně jako světlý nebo tmavý odstín dekoru. Za tyto peníze je to životní trefa. Teď zlevněno z 9 559 Kč.

Zatáhněte do hry i děti. Ze 40 barevných variant jejich postele může vyhrát jen jedna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obrovské možnosti výběru vám nabízí dvoupatrová dětská postel Elisia 2. Nejenže je k dispozici ve 40 barvách, ale také ve 3 různých velikostech. A co víc, na posteli se bezpečně vyspí ne 2, ale hned 3 děti. Pod spodním lůžkem se totiž důmyslně ukrývá ještě jedna vysouvací. Potěšte své ratolesti bytelnou arénou na spaní i na hry. Teď zlevněno z 13 481 Kč.

Skórujte i vy na MS v nábytku 2015. Využijte jedinečnou slevovou přesilovku - až 60 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zabodujte díky mimořádné slevové akci u příležitosti hokejového šampionátu. Desítky modelů kvalitního nábytku posadili rozhodčí z MT-nábytek.cz na trestnou lavici a dali jim srážky 33, 42, ale i 60 % z ceny. Zaútočte na slevy co nejdřív, mimořádná nabídka platí jen do finále mistrovství, takže do 17. května!

Další články

Načítám