Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v září se diváci dočkají české verze muzikálu Romeo a Julie úspěšného autora Gérarda Presgurvice. Ani toto představení se neobejde bez jedné z nejvýraznějších a nejčastěji obsazovaných muzikálových zpěvaček Báry Basikové (61). Ta se zhostí role matky Romea, hraběnky Montekové. Vůbec bychom se ale nedivili, kdyby se o Báře uvažovalo při obsazování role Julie. Že by dvaapadesátiletá zpěvačka hrála čtrnáctiletou teenagerku, by jistě nevadilo. Jednak je na divadle vše možné, jednak Bára v jiném muzikálu již hraje neposkvrněnou pannu Johanku z Arku a jednak by si to mohla dovolit i vzhledem ke své postavě.

Basiková totiž za poslední měsíce razantně zhubla. „Řekla jsem si, že mám už nějaká kila navíc, a bylo třeba se jich zbavit,” prozradila nám na tiskové konferenci zpěvačka, která je nyní o patnáct kilo lehčí. „Přestala jsem dělat dietní chyby a šlo to dolů velice rychle,” prozrazuje Bára.

Za razantní změnou zpěvaččiny postavy nestojí žádná zázračná dieta nebo tvrdá dřina ve fitku, jejím receptem je racionální strava. „Devadesát procent úspěchu tkví ve stravě, není to ani tak o pohybu,” říká Bára a dále uvádí: „Vyřadila jsem z jídelníčku bílé pečivo, smažené věci, uzeniny, párky, salámy, sladké nápoje, sladkosti a alkohol.”

Je evidentní, že fyzická změna se projevila i na Bářině dobré náladě a my jí to upřímně přejeme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám