Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Janáčová, moderátorka talk show Na baru či pořadu Volejte Novu, vyměnila své studio za ateliér, odložila i mikrofon a vyzkoušela si na vlastní kůži, jaké je stát se modelkou. „Jsem moc ráda, že jsem si mohla vyzkoušet zase něco nového. Stres brzy ustoupil a focení jsem si užila,“ říká Tereza, která je jednou z tváří nové vlasové kolekce The wedding princess.

Tereza má svůj velký den už za sebou, přiznává ale, že takhle extravagantní nebyl. „Moje svatba byla klasická, jednoduchý účes i šaty. Při tomto focení to byl pravý opak. Například krátké svatební šaty a dost extravagantní účes á la Pippi dlouhá punčocha, to není nic pro mě, ale chápu záměr. Je potřeba ukázat i něco jiného a věřím, že existují nevěsty, které chtějí mít ve svůj velký den na hlavě nezapomenutelný účes,“ říká moderátorka.

„Tereza Janáčová má na hlavě určitě letos největší vlasové kreace. Drobná, krásná a nádherné vlasy, to si o to přímo říkalo. Jsem rád, že se Tereza našeho záměru nelekla a šla do toho naplno. Já jsem s výsledkem spokojený,“ dodal kadeřník Honza.

Reklama

Další články

Načítám