Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zorka Hejdová (33) si znovu oblékla svatební šaty. Půvabná moderátorka se stala tváří svatební vlasové kolekce The wedding princess a zavzpomínala, jaké to bylo, když se připravovala na svatbu s Mírou Hejdou. A klidně by si veselku užila znovu. Ale prý se stejným mužem.

„Jsem moc ráda, že jsem si to všechno mohla zopakovat. Musím ale přiznat, že nejvíce mne bavily vlasové kreace. Nikdy bych takhle odvážná ve svůj svatební den nebyla,“ říká s úsměvem.

Během focení si moderátorka užila hned několik vlasových kreací, některé z nich jí přišly až dost extravagantní. „Asi nejvíc jsem překvapená z účesu, který mně na první pohled připomíná Elvíru z filmu Kačenka a strašidla. Kvůli němu mi Honza Kořínek dokonce i vlasy obarvil na růžovo, takže z toho jsem byla dost překvapená. Když jsem ale viděla výsledek, byla jsem spokojená. Líbilo se mi to,“ řekla Hejdová.

Zorka má už svůj velký den za sebou. Přesto přiznává, že by si ho klidně zopakovala. Prý by to ale bylo s tím samým mužem. „Svou svatbu jsem si užila, ale myslím, že skoro každá žena by se ráda znovu cítila jako princezna. Rozhodně bych ale neměnila svého manžela, s tím jsem naprosto spokojená a šťastná,“ ujišťuje moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám