Hlavní obsah
Článek

Kontroverzní reality show, v nichž si slávychtivé zoufalky hrají na celebrity, se sice v Česku neuchytily, ale ve Velké Británii je o ně stejný zájem jako o porody vévodkyně Kate.

Zdejší televizní stanice tak neustále produkují hvězdy nejnižší možné svítivosti, které dostávají možnost prezentovat své dovednosti před kamerami. Příznivci lidských bizarností si díky nim přijdou na své, stejně jako lidské exponáty, jež se po krátké televizní slávě většinou jen potácejí po barech, kde vyvádějí stejné vylomeniny jako při natáčení kontroverzních programů.

Ukázkovým příkladem je Jess Impiazzi z peprné reality show Ex on the Beach, jejíž účastníci mají kromě opalování na starost jen řeči o sexu, který ti nejodvážnější z nich provozují i v praxi. O tom, že nestyda, známá z televizní obrazovky, rozhodně netrpí studem, všechny přítomné přesvědčila na chodníku před barem, kde se válela po zemi se stejně společensky unaveným trenérem ragby Mikem Crumpem. Povedený páreček si vzájemné setkání očividně velmi užil a na veřejnosti prováděl věci, jaké se běžně odehrávají za zavřenými dveřmi ložnice.

Reklama

Další články

Načítám