Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tenisovém kurtu sice většinou září, ale na poli módy se sem tam dopouštěla autů. Před turnajem v Madridu ale Petra Kvitová vypadala výborně jako snad nikdy předtím. Národem milovaná sportovkyně pochopila, že minimalismus je ta správná cesta.

Slavná česká tenistka se v minulosti snažila vychytat svůj styl, většinou ale tápala a bohužel nešťastně upozorňovala na disproporce postavy, které se nevyhnou ani vrcholovým sportovkyním jejího formátu.

Když se ale postavila před objektivy fotoaparátů v Madridu, bylo na ní vidět, že se sama sobě líbí. Rodačka z moravského Fulneku sáhla po jednoduše řešených šatech z tuhého úpletu s vysokou gramáží s tříčtvrtečními rukávy a sukní nad kolena.

S levandulovou barvou modelu kontrastovaly doplňky - jednoduchý náhrdelník na uzel, výrazné náramkové hodinky s velkým ciferníkem a černé lodičky. Šaty dokonce upoutaly Petřinu sokyni Caroline Wozniackou. „Miluju tvoje šaty! Kde sis je pořídila?“ reagovala na sociální síti Wozniacká. Odpovědi se ale nedočkala, Kvitová si své malé módní tajemství zatím nechává pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám