Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) si stejně jako řada dalších celebrit oblíbila Spojené arabské emiráty, kde ráda relaxuje s celou rodinou. A jako pokaždé se i nyní atraktivní modelka pochlubila prvotřídní postavou.

Verešová se i coby dvojnásobná maminka neustále udržuje v perfektní formě a pohled na její božské tělíčko nenechá v klidu jediného muže.

A jaký má vůbec Verešová recept na své neodolatelné půvaby? „Pomáhá mi sport a jóga, díky které se skvěle odreagujete a takzvaně dobijete baterky. Pohyb a plavání mi pomáhají cítit se fit, zdravá a v kondici. Důležitá je i vyvážená a zdravá životospráva a spánek. No, a pokud mohu s rodinou párkrát ročně uniknout z reality všedních dní a odletět za sluníčkem k moři, moc si to užívám a vracím se do našich končin jako znovuzrozená, plná elánu a energie,“ prozradila svůj recept na krásu Verešová, která má samozřejmě na prvním místě svou krásnou rodinu - manžela Daniela Volopicha, dceru Vanessu (7,5) a syna Daniela (6).

„Raduji se ze zajímavých pracovních příležitostí, ale zároveň si uvědomuji, že není nad to být s rodinou. Věnovat se s láskou a péčí dětem, které nadevše miluji, mě nesmírně baví a naplňuje, podobně jako práce,“ dodala Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám