Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Český Belmondo Martin Kraus si užíval v nočním podniku. V seriálu Svatby v Benátkách ho totiž coby zubaře Davida čekala erotická podívaná v podobě žhavého striptýzu jeho stážistky Hanky.

Tu hraje talentovaná a hlavně krásná herečka Klicperova divadla Natálie Holíková, jež si tanec u tyče vyzkoušela poprvé v životě. A nejen to! V rámci natáčení ji čekala také líbačka s Martinem Krausem. A to se nepoštěstí jen tak někomu...

„Ráda tančím, ale pravda, ne u tyče. Naštěstí jsem dostala volnou ruku, tak jsem se mohla vlnit, jak jsem chtěla, a nemusela jsem se pokoušet o nějaký pole dancing, který neumím. Kostymérky mi vyšly vstříc i v tom, co budu mít na sobě, mohla jsem si vybrat kostým, v němž nebudu tak moc odhalená a budu se v něm cítit dobře, což jsem uvítala. Režisér pak tuto scénu i scény s Martinem Krausem, v nichž se líbáme, natočil rychle a zbytečně je neprotahoval,“ poodkryla zákulisí natáčení pohledná herečka, jež svými ženskými zbraněmi provokuje seriálovou manželku Martina Krause Lenku Zahradnickou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám