Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když televize Nova najala před pár měsíci novou moderátorku Prásku Gabrielu Partyšovou (45), očekávala od ní, že po koktavém Pavlu Novotném (43), kterému rozuměl jen on, jeho tatínek a pak logopedi, vnese do pořadu konečně nějakou řečnickou úroveň. Jak se ale ozývá ze štábu, sice se to podařilo, avšak za cenu velkých obětí!

Tenhle pořad je zvykem vysílat živě, už s ohledem na to, že bývá plný přímých vstupů redaktorek. I od Gábiny se údajně čekalo, že po pár předtočených dílech naskočí na vlnu „živáků“. „To fakt nejde, ale vůbec. Gábina je sice v branži dlouho, ale teď dělá v naprosto každém vstupu nějakou botu, přebrept a podobně. Takže si ji na obraz naživo zatím nikdo pustit nedovolí. Technici jsou zvyklí na různé lidi, ale říkali, že tohle už opravdu léta nezažili,“ uvedl náš dobře informovaný zdroj z barrandovského kopce.

Na druhou stranu je třeba uznat, že pořad si i za ní drží obstojnou sledovanost, i když někteří čekali opak.

Vypráskaná Partyšová se brání, že informace nám poskytl někdo, kdo jí chtěl ublížit. „S živáky nemám problém. Moderuju tři hodiny Snídaně s Novou live,“ oponuje. (Za tu občas ale také schytává kritiku, že jí nesedí.)

Gábina navíc přidává své vysvětlení, proč se pořad zatím předtáčí. „Nova zatím živý Prásk nechce,“ dušuje se. Jestli má pravdu ona, nebo náš zdroj, zůstává zahaleno tajemstvím.

Líbí se vám Gábina Partyšová v Prásku?
Je výborná
12,1 %
Ujde
6,6 %
Ať vyberou lepší!
81,3 %
Celkem hlasovalo 30011 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám