Hlavní obsah
Článek

Pro diváky televize Nova to byl ohromný šok, když se Ladislav Hruška (46) před dvěma měsíci rozhodl pro někoho zčistajasna podat výpověď a odejít ze stanice, která z něj udělala svého času asi největší českou hvězdu. Teď konečně uplynula doba, po kterou nemohl s novináři mluvit. Super.cz se svěřil s tím, co celou tu dobu dělal. Hrál si na zahrádce na Přemka Podlahu a v hospodě na topiče Tomáše Babulu ze seriálu Hospoda!

„Dva měsíce jsem strávil hlavně odpočinkem a sbíráním sil. Po letech jsem si opět udělal čas na své přátele a taky sám na sebe. Prostě jsem se na čas naplno vrátil domů a žiju klasický maloměšťácký život. Teď jsme zrovna naházeli brambory do řádků, ostříhal jsem ovocné stromky na zahradě a své bonsaje před bytovkou, každé ráno mě pes prožene do lesa a večer zaháním žízeň s kamarády v hospůdce,“ popisuje svůj lenošivý způsob života po letech televizního stresu Hruška.

Ten musel ve čtvrtek na Nově vrátit telefon a rozloučit se. „Proběhlo to hezky a korektně. Mé pracovní místo bylo nedotčené, většina kolegů a zaměstnanců se na mě usmívala a já na ně. Žádná ochranka po boku ani nevraživé pohledy, nic takového se nekonalo. Jelikož se shodou okolností loučí kolegů víc, tak rozlučka bude hromadná. Sám bych ji nedělal, nesnáším loučení,“ přiznal. Brzy přineseme informace i o tom, co teď chystá. Jeho fanoušci budou jásat nadšením!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám