Hlavní obsah
Článek

Když se nedávno Karel Gott (†80) rozhodl zbavit dlouholeté účetní a v posledních pěti letech i své manažerky Jaroslavy Herzerů a zcela nečekaně také tajemníka a chodící encyklopedie své pěvecké kariéry Jana Adama, zdálo se, že asi našel lepší náhradu. Starat se o něj má manželka Ivana Gottová (48) se svou kamarádkou. Jenže minimálně na internetu se jim to vůbec nedaří, naopak!

Na největším oficiálním profilu Karla Gotta jsou teď mezi příspěvky díry jako v chrupu bezdomovce. Přitom ještě donedávna Gottův tým oddané fanoušky zásoboval zajímavými historickými fotkami, nahrávkami i aktualitami z Mistrova života třeba i desetkrát denně. Také díky tomu profil muže, který se z českých hvězd na sociální síti objevil mezi posledními, díky aktualizacím a péči o fandy rychle nasbíral už přes sto tisíc odběratelů a získal uznání i od odborníků na podobné projekty.

Jenže od doby, kdy se o profil starají noví lidé, tedy za dvacet dnů, na stránce přibyly dvě zprávy.

Obdivovatelé Gotta si přitom zvykli na nějaký standard a servis a odbýt je u takového jména jen minimem zpráv může navenek působit jako nezájem. Jako by snad měli být fanoušci rádi, když se sem tam něco dozví.

Doufejme, že se časem situace zlepší a hlavně že podobně nebude nový tým fungovat i co se týče domlouvání koncertů největší hvězdy českého šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám