Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) se pochlubila prvními momentkami z prosluněné dovolené v exotickém Thajsku, kam odletěla společně se svým přítelem, hokejistou Tomášem Hornou. Zamilovaný páreček si první společnou dovolenou viditelně užívá.

„Je tu opravdu krásně, klid a teploučko. Já to tu miluju a Tomáš, který neměl Thajsko jako cestovatelský sen, je nadšenej,“ napsala na sociální síti Absolonová pod nepříliš povedený snímek, vedle něhož se opět sebekriticky pokárala za to, že byla zase bez make-upu.

„Omlouvám se, že jsem furt na fotkách nenamalovaná, ale já mám těch šminek za celý rok plné zuby,“ dodala zpěvačka, jež se s Tomášem rozhodně neválí jen na pláži, ale poznává místní pamětihodnosti a chodí na romantické večeře na neobvyklá místa. To už zpěvačka použila aspoň řasenku, ač se za své přirozené půvaby stydět opravdu nemusí. S Tomášem si statečně pochutnali na místních značně ostrých pokrmech.

„Plameny nejsou vidět, ale huba nás pálí pekelně, ale miluju to. Stejně jako thajské tržnice, hospody pro turisty mě totiž nebaví. Tomáš už si zvykl, že se mnou klid nikdy mít nebude,“ uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám