Hlavní obsah
Článek

Sestra ve své době možná nejslavnějšího módního návrháře světa Gianniho Versace, která po něm po jeho tragickém úmrtí převzala ve firmě tvůrčí otěže, včera oslavila šedesátku.

Mnozí jsou ale možná překvapeni, že šesté kulatiny nemá už dávno za sebou. Kvůli své zálibě v nejrůznějších ‚zkrašlovacích procedurách‘ a mrtvolnému make-upu si totiž kdysi půvabná žena jen přidává roky. Předčasné příznaky stárnutí si také přivodila sama radikálním úbytkem na váze, s nímž začala nedlouho po příchodu nového milénia. Přesvědčte se v galerii, že než si talentovaná návrhářka začala tykat se všemi plastickými chirurgy v rodné Itálii, byla půvabnou ženou a dokonce i 'holka krev a mlíko'.

Vice prezidentka značky Versace je nejmladší ze čtyř sourozenců. Naživu je však už jen její jediný bratr Santo Versace, jenž vlastní 30 procent akcií rodinné značky. Její starší sestra Tina totiž zemřela již v deseti letech na tetanus a Gianni byl zavražděn v roce 1997 před svým sídlem na Miami Beach.

V módním průmyslu si Donatella vysloužila uznání a značka pod jejím vedením rozhodně neztratila svůj věhlas. Obléká řadu celebrit, s mnohými ji pojí i přátelství. Neblíž má asi k Lady Gaga, ale její modely zbožňují i Jennifer Lopez, Madonna, Courtney Love, Christina Aguilera, Demi Moore nebo Beyoncé. Její proslulé párty přitom navštěvují i další hvězdy jako Sir Elton John, Liz Hurley, Catherine Zeta-Jones, Kate Moss či dokonce princ Charles.

Včerejší oslavenkyně je dvojnásobnou matkou. Syna Daniela (25) i o čtyři roky starší dceru Allegru, již strýc Gianni odkázal 50 procent akcií značky Versace, má s bývalým manželem - americkým modelem Paulem Beckem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám